Diş Hekimliği Fakültesi Beyaz Önlük Giyme Töreni

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Diş Hekimliği Fakültesi'nde eğitimlerine başlayan ve şuan 4. sınıfta olan öğrenciler için, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Atatürk Kültür Merkezi'nde ''Beyaz Önlük Giyme Töreni'' gerçekleştirildi. Açılış konuşması ve İstiklal Marşı sonrası MSKÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Gençlik Orkestrası tarafından müzik dinletisi gerçekleştirilen törende, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Turhan KAÇAR ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Akın ALADAĞ'ın konuşmalarının ardından, 24 diş hekimi adayı beyaz önlüklerini giyerek meslek hayatlarına ilk adımlarını attı.

MSKÜ Diş Hekimliği Fakültesi'nin diş hekimi adaylarının beyaz önlükleri, törene katılan protokol üyeleri ve Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyeleri tarafından giydirildi.

Son Güncelleme Tarihi : 04.10.2023 10:14 Okunma Sayısı : 737