Muğla Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Personeline Ağız ve Diş Sağlığı Hakkında Bilgilendirme Eğitimi Yapıldı.

Diş hekimliğinin en önemli misyonlarından biri olan toplumsal hizmetler kapsamında, Muğla Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü personeline 'Ağız ve Diş Sağlığı' konulu eğitim düzenlendi. Muğla Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşen toplantıda, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül DEMİRBAŞ ve Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı Doktor Öğretim Üyesi Saniye EREN HALICI ağız ve diş sağlığının önemi ve dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. ''Bu toplantı, Muğla Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile planlanan pilot çalışmanın ilk basamağını oluşturmaktadır. Bundan sonraki adımlarda, ağız-diş sağlığı ve bakımı konusunda birlikte çalışmalara devam edilecektir. Amacımız, Muğla Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü personeline ağız taraması ve takip uygulayarak toplum örneği oluşturmaktır.'' diye bilgi veren Prof. Dr. Ayşegül DEMİRBAŞ, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin farklı kurumlar ile benzer çalışmalar planlamakta olduğunu belirtti.

Son Güncelleme Tarihi : 06.05.2022 11:34 Okunma Sayısı : 2250