Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Binası Temel Atma Töreni

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) eğitim, öğretim, Ar-Ge ve sosyal alanlarının sayısının arttırılması ve niteliğinin iyileştirilmesi için yeni fiziki ortamlar inşa ediyor.

Bu kapsamda Temmuz ayında Milas Veteriner Fakültesi Morfoloji Binası ve Diş Hekimliği Fakültesi Yeni Hizmet Binası için temeller atıldı. Aynı zamanda Sağlık, Kültür, Spor Dairesi Başkanlığı Binasında hizmet verecek Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin de açılışı yapıldı.

Menteşe şehir merkezindeki geçici binada hizmet veren Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nin yeni hizmet binasının da temeli atıldı.

MSKÜ Tıp Fakültesi yanında 5 bin 900 m2 alana yapılacak MSKÜ Diş Hekimliği Fakültesi Binası'nın temel atma törenine Muğla Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe Belediye Başkan Vekili Leyla Ersöz ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Diş Hekimliği Fakültesi Binası'nda klinik bölümlerinde toplam 89 tedavi üniti, sunum ve dersler için amfi salonları, laboratuvarlar, ameliyathane ve idari bölümler yer alacak.

 

Son Güncelleme Tarihi : 26.10.2023 13:42 Okunma Sayısı : 1177

Son Haberler